iconblok_1_APK
iconblok_5_accessoires
iconblok_2_Banden
iconblok_7_aircoservice
iconblok_3_onderhoud
iconblok_8_reviseren
iconblok_4_diagnose
iconblok_6_schadetaxatie
 

diag

iconblok_1

Apk-keuringen: apk 1 en apk 2

Wij voeren de periodieke en verplichte keuringen van voertuigen voor veiligheid en milieu uit. U kunt bij ons terecht voor apk 1 (boven 3500 kilogram) en apk 2 (tot 3500 kilogram). Onderdelen van de keuringen zijn:
– Remtest met rollenbank.
– Aslastweging.
– Viergasmeting.
– Roetmeting.
– Storingsdiagnose.
Mochten er tijdens de keuring gebreken geconstateerd worden, dan repareren wij die in overleg met u.

 

uitt
iconblok_2

Banden en uitlijnen

Wij geven u advies over de juiste banden voor uw voertuig en monteren die. Ook balanceren we wielen om trillingen te voorkomen. Daarnaast kunnen wij uw auto of bestelwagen uitlijnen en de wielgeometrie/wielstanden juist afstellen. Dat zorgt voor een goede wegligging, een lager brandstofverbruik en het recht afslijten van banden.

 

reparatie
iconblok_3

Onderhoud en reparatie van alle merken

Voor alle merken auto’s, bestelwagens en trucks kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Ook werken wij aan uw kleine of grote aanhangers, opleggers en diverse machines.

 

diagose
iconblok_4

Diagnose en reparatie

Wij diagnosticeren en repareren elektrische en elektronische systemen.

 

inenverkoop
iconblok_5

In- en verkoop

Wij kopen en verkopen nieuwe en gebruikte auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Daarnaast verzorgen wij verkoop en inbouw van accessoires zoals trekhaken, navigatiesystemen, carkits, voertuigvolgsystemen, cruise control, alarminstallaties en velgen.

 

schade
iconblok_6

Schadeherstel

In geval van schade kunt u bij ons terecht voor taxatie voor de verzekering en het herstel van uw auto, bestelwagen of vrachtwagen.

 

airco
iconblok_7

Aircoservice

Wij verzorgen de vulling en het periodieke onderhoud van aircosystemen. Mocht er sprake zijn van schade of slijtage, dan kunnen wij ook uw airco- of kachelsysteem voor u repareren.

 

REV
iconblok_8

Reviseren

Wij reviseren motoren en versnellingsbakken.